Normalment es posa primer el sucre i l’aigua fins que es comença a enrossir i després s’hi tiren les ametlles amb pell i sense bullir perquè si primer les bullim pot saltar la pell i sense aquesta no es produeix el garapinyat.
OBSERVACIONS SOBRE EL "CORPUS CULINARI"
Les entrades es van fent seguint l'ordre del llibre, per tant, van quedant en ordre invers, ja que en un bloc sempre queda com a primera la última entrada feta.
Tant en el primer com en el segon Congrés de Cuina Catalana celebrats a principis del 80 i dels 90, respectivament, es va veure la necessitat de disposar d’un inventari de la nostra cuina. La unanimitat tant dels que es van considerar com a experts com de l’extens voluntariat, va donar peu al treball que tot i fet per un equip reduït de persones amb força col·laboracions, va donar a la llum la primera edició al Novembre del 2006 i l’actual, la segona edició, al maig del 2011.
No cal dir que ens afegim a l’entusiasme i la celebració d’aquesta formidable feina, però portats per l’afany de millora hem llegit i rellegit totes dues edicions i creiem important afegir-nos-hi amb unes observacions. Esperem que ningú es molesti ja que són fetes amb ànim constructiu i sempre des del respecte a la magna feina realitzada.
Iniciem aquest espai obert a tothom per tal d'opinar directament sobre el CORPUS com una eina complementaria per, en el cas que hi hagi una tercera edició, aquesta sigui més enriquida.
Les observacions estaran dirigides tant als articles que hi ha en el llibre com, en algun cas, de les possibles mancances que hi observem.
Les observacions estaran dirigides tant als articles que hi ha en el llibre com, en algun cas, de les possibles mancances que hi observem.
Les entrades es van fent seguint l'ordre del llibre, per tant, van quedant en ordre invers, ja que en un bloc sempre queda com a primera la última entrada feta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada